Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

De levertijd is 1 tot 3 werkdagen. Het kan af en toe druk zijn bij DHL, dan zou het kunnen dat jouw bestelling iets later binnenkomt. Dit zal nooit meer dan 1 dag zijn. Mocht je vragen hebben over je bestelling? Twijfel zeker niet en neem contact met ons op!

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen worden verzonden met een brievenbuspakketje. Wanneer de bestelling groter is verzorgen we de bestelling in een eco-friendly pakketje.

Mocht je vragen hebben over uw bestelling, twijfel dan niet en neemt gerust contact met ons op!

Kan ik mijn bestelling wijzigen na aankoop?

Helaas kan een bestelling niet gewijzigd worden na aankoop. Dit komt omdat wij direct na de aankoop jouw bestelling verwerken. Wij zijn heel trots dat we mogen samen werken met onze bezorgdienst DHL. Door DHL is jouw pakket snel geleverd en zo kun jij zo snel mogelijk genieten van je bestelling.

 

Waar kunnen wij leveren?

Wij van Zazari.nl vinden het belangrijk dat onze producten bij jou thuis geleverd kunnen worden, ongeacht waar je woont. Ook komen hier natuurlijk niet meer verzendkosten bijgerekend. Heb je vragen over je bezorgadres, over je bestelling of in het algemeen? Twijfel niet en neem contact met ons op. We vinden het altijd tof om onze klanten te woord te staan.

Hoe kan ik mijn order traceren?

Kan je niet wachten tot je jouw bestelling in huis hebt? Dat kunnen wij wel begrijpen. Neem gerust contact met ons op, dan mailen wij je een Track & Trace code, waarmee jij het pakket kan volgen. Onze bezorgdienst is DHL, die zorgen uiteraard dat jouw pakket zo snel als mogelijk geleverd wordt. 

Hoe wordt de producten gemaakt?

Alle producten zijn met liefde handgemaakt! We zorgen voor de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.